Yhteistyökumppanimme

Fat Sound Factorylla on kattava yhteistyöverkosto. Kumppanimme tarjoavat jäsenillemme etuja jotka kannattaa hyödyntää! Edut ovat henkilökohtaisia ja niitä saat esittäytymällä Fat Sound Factory jäseneksi (jäsenyys tarkistetaan meiltä tarvittaessa). Etsimme lisää samanhenkisiä yhteistyöyrityksiä, joissa asiakas on etusijalla ja asioiminen mutkatonta - käy tarkistamassa etusi aika ajoin! Klikkaa logoa niin pääset kumppanin kotisivuille.

band_art_logos-pink_transparent_white_text.png

Fat Sound Factory on
aloittanut yhteistyön Band Artin kanssa. Band Art on suomalainen, muusikkoja ja
musiikkiteollisuutta palveleva itsenäinen painotalo. Yritys tekee muun muassa
bändivaatteita, julisteita, tarroja, roll-up-telineitä sekä taustakankaita, kitara- ja bassovahvistimien etulevyprinttejä ja kustomoituja bassorummun etukalvoja. Band Art on muun muassa Warner Bros Recordsin (USA) virallinen painotuotteiden toimittaja ja tarjoaa ammattilaislaatua edullisin hinnoin. Fat Sound Factoryn jäsenbändeillä on mahdollisuus hyödyntää jäsenalennusta, joka oikeuttaa 5% alennukseen yli 100€:n tilauksista ja 10% alennuksiin yli 200€:n tilauksista. Ottakaa jäsenedun saamiseksi yhteyttä osoitteeseen contact@band-art.com


 

 suomenvarastot_valkoinen.png
Suomen Varastot tarjoaa 1-20m2 pienvarastoja kaikkiin tarpeisiin. Fat Sound Factoryn jäsenenä saat varastotilaa todella edullisesti. Myös perheenjäsenesi saavat vuokrata pienvaraston 10 % alennuksella jo käynnissä olevien kampanjoiden päälle! Tämän lisäksi emme peri pienvarastosta vuokratakuuta.