Ajankohtaista

8.1.2021Avaamme pian valmiiksi kalustetun bändihuoneen vuokrattavaksiLue lisää »2.10.2020*** VUOKRATTU *** 21,5 m2 bänditila vapautumassa 01.12.2020 alkaenLue lisää »8.9.2020*** VUOKRATTU *** 1/2 -osuus vapautumassa isosta bänditilastaLue lisää »

Liity meihin!

Yhteistyökumppanimme

Fat Sound Factorylla on kattava yhteistyöverkosto. Kumppanimme tarjoavat jäsenillemme etuja jotka kannattaa hyödyntää! Edut ovat henkilökohtaisia ja niitä saat esittäytymällä Fat Sound Factory jäseneksi (jäsenyys tarkistetaan meiltä tarvittaessa). Etsimme lisää samanhenkisiä yhteistyöyrityksiä, joissa asiakas on etusijalla ja asioiminen mutkatonta - käy tarkistamassa etusi aika ajoin! Klikkaa logoa niin pääset kumppanin kotisivuille.

band_art_logos-pink_transparent_white_text.png

Fat Sound Factory on
aloittanut yhteistyön Band Artin kanssa. Band Art on suomalainen, muusikkoja ja
musiikkiteollisuutta palveleva itsenäinen painotalo. Yritys tekee muun muassa
bändivaatteita, julisteita, tarroja, roll-up-telineitä sekä taustakankaita, kitara- ja bassovahvistimien etulevyprinttejä ja kustomoituja bassorummun etukalvoja. Band Art on muun muassa Warner Bros Recordsin (USA) virallinen painotuotteiden toimittaja ja tarjoaa ammattilaislaatua edullisin hinnoin. Fat Sound Factoryn jäsenbändeillä on mahdollisuus hyödyntää jäsenalennusta, joka oikeuttaa 5% alennukseen yli 100€:n tilauksista ja 10% alennuksiin yli 200€:n tilauksista. Ottakaa jäsenedun saamiseksi yhteyttä osoitteeseen contact@band-art.com

 

uraltone_logo.jpgUralTone amplification Oy myy ja tuo maahan tarvikkeita, varaosia ja komponentteja sekä kitara- että hifi-putkivahvistimiin, kitaroihin, kitaraefekteihin ja kaikkeen musiikkielektroniikkaan liittyvään. Uraltonen vahvistinhuolto on tunnettu hyvästä laadusta ja kilpailykykyisistä hinnoista. Huolto-ohjelmaan kuuluu pääsääntöisesti putkivahvistimet ja vanhat analogi-syntetisaattorit, mutta voit kysellä myös muiden kitara- ja hifilaitteiden huollosta. Kaikki korjaukset tehdään huolella ja ammattitaidolla käyttäen vain laadukkaita osia.

Uraltone ja Fat Sound Factory tarjoavat nyt jäsenetuna huollettavan laitteen kuljetukset Fat Sound Factoryn tiloista Uraltonen huoltoon ilman veloitusta. Täytä oheinen huoltolomake (WORD/PDF) ja ilmoita meille huoltotarpeesta sähköpostilla tai soittamalla. Huoltolapun voit liittää sähköpostiin tai jättää sen huollettavan laitteen kantokahvaan. Haemme vahvistimen treenikämpältä ja kuljetamme sen huoltoon niin pian kuin mahdollista. Kun laite on valmis, palautamme sen treenikselle. Uraltone lähettää sinulle laskun huoltotyöstä. 

 

logo_sound_factory.jpgSoundFactory on nykyaikainen äänitys- ja tuotantoyhtiö Helsingin Arabianrannassa. Olemme sopineet huippuedun Fat Sound Factoryn jäsenille – yksi päivä studiossa äänittäjän kera + yksi miksauspäivä yhteensä 450 euroa (sis. ALV 23%). Mahdollinen masterointi maksaa 35 euroa/biisi. Ota yhteys ensisijaisesti Mika Väätäiseen tai vaihtoehtoisesti Jonas Karlssoniin ajan varaamiseksi.

 

jiffel_logo.pngJiffel on musiikin ja median monitoimitalo, jolla on modernit vuonna 2008 valmistuneet tilat Espoon Leppävaarassa. Jos bändisi haluaa panostaa laadukkaaseen musiikkituotantoon, ota yhteyttä Jukka Hynyseen. Jiffel Studios antaa Fat Soundin jäsenille 15 % alennuksen studioajasta. 

 

 

 logo_finlandia_instruments.jpgFinlandia Instruments valmistaa laadukkaita kielisoittimia perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen. Kun olet Fat Sound Factoryn jäsen, Järvisen Teemu rakentaa sinulle omien speksiesi mukaisen soittimen tai huoltaa nykyiset instrumenttisi - mukavaan hintaan. Fat Soundilla on tällä hetkellä hieman erikoisilla spekseillä rakennettu Finlandia Instuments Telecaster ja EVH Frankensteinin tyyliseksi modattu Fender Stratocaster. Jäsenemme pääsevät näitä pyytäessään kokeilemaan, mutta juttutuokio Teemun kanssa on kuitenkin aina paikallaan!

 

 suomenvarastot_valkoinen.png
Suomen Varastot tarjoaa 1-20m2 pienvarastoja kaikkiin tarpeisiin. Fat Sound Factoryn jäsenkortilla sinä tai perheenjäsenesi saavat vuokrattua pienvaraston 10 % alennuksella jo käynnissä olevien kampanjoiden päälle! Tämän lisäksi emme peri pienvarastosta vuokratakuuta.

eurobiker.gifEurobiker on moottoripyöräilijän varustepaikka - tuhansia takkeja, housuja ja kypäriä varastossa! Fat Soundin jäsenet saavat tuotteista 15 % alennuksen.

 

logo-teboil.gifAjaisitko mieluiten itse mutta kalusto puuttuu?  Ruskeasuon Teboil vuokraa jäsenillemme pakun tai peräkärryn 10 % alennuksella. Tiesithän että Teboilin koko vuokra-automallisto on uusiutunut tammikuussa 2010!