Ajankohtaista

3.8.202215 m2 huone vapaana omaan käyttöönLue lisää »1.7.2022*** VUOKRATTU *** 1/2 -osuus 25 m2 bänditilasta vapautumassaLue lisää »27.6.2022*** VUOKRATTU *** 21,5 m2 huone vapautumassa omaan käyttöön 1.9. alkaenLue lisää »

Liity meihin!

Yhteistyökumppanimme

Fat Sound Factorylla on kattava yhteistyöverkosto. Kumppanimme tarjoavat jäsenillemme etuja jotka kannattaa hyödyntää! Edut ovat henkilökohtaisia ja niitä saat esittäytymällä Fat Sound Factory jäseneksi (jäsenyys tarkistetaan meiltä tarvittaessa). Etsimme lisää samanhenkisiä yhteistyöyrityksiä, joissa asiakas on etusijalla ja asioiminen mutkatonta - käy tarkistamassa etusi aika ajoin! Klikkaa logoa niin pääset kumppanin kotisivuille.

band_art_logos-pink_transparent_white_text.png

Fat Sound Factory on
aloittanut yhteistyön Band Artin kanssa. Band Art on suomalainen, muusikkoja ja
musiikkiteollisuutta palveleva itsenäinen painotalo. Yritys tekee muun muassa
bändivaatteita, julisteita, tarroja, roll-up-telineitä sekä taustakankaita, kitara- ja bassovahvistimien etulevyprinttejä ja kustomoituja bassorummun etukalvoja. Band Art on muun muassa Warner Bros Recordsin (USA) virallinen painotuotteiden toimittaja ja tarjoaa ammattilaislaatua edullisin hinnoin. Fat Sound Factoryn jäsenbändeillä on mahdollisuus hyödyntää jäsenalennusta, joka oikeuttaa 5% alennukseen yli 100€:n tilauksista ja 10% alennuksiin yli 200€:n tilauksista. Ottakaa jäsenedun saamiseksi yhteyttä osoitteeseen contact@band-art.com

 

uraltone_logo.jpgUralTone amplification Oy myy ja tuo maahan tarvikkeita, varaosia ja komponentteja sekä kitara- että hifi-putkivahvistimiin, kitaroihin, kitaraefekteihin ja kaikkeen musiikkielektroniikkaan liittyvään. Uraltonen vahvistinhuolto on tunnettu hyvästä laadusta ja kilpailykykyisistä hinnoista. Huolto-ohjelmaan kuuluu pääsääntöisesti putkivahvistimet ja vanhat analogi-syntetisaattorit, mutta voit kysellä myös muiden kitara- ja hifilaitteiden huollosta. Kaikki korjaukset tehdään huolella ja ammattitaidolla käyttäen vain laadukkaita osia.

Uraltone ja Fat Sound Factory tarjoavat nyt jäsenetuna huollettavan laitteen kuljetukset Fat Sound Factoryn tiloista Uraltonen huoltoon ilman veloitusta. Täytä oheinen huoltolomake (WORD/PDF) ja ilmoita meille huoltotarpeesta sähköpostilla tai soittamalla. Huoltolapun voit liittää sähköpostiin tai jättää sen huollettavan laitteen kantokahvaan. Haemme vahvistimen treenikämpältä ja kuljetamme sen huoltoon niin pian kuin mahdollista. Kun laite on valmis, palautamme sen treenikselle. Uraltone lähettää sinulle laskun huoltotyöstä. 


 

 suomenvarastot_valkoinen.png
Suomen Varastot tarjoaa 1-20m2 pienvarastoja kaikkiin tarpeisiin. Fat Sound Factoryn jäsenkortilla sinä tai perheenjäsenesi saavat vuokrattua pienvaraston 10 % alennuksella jo käynnissä olevien kampanjoiden päälle! Tämän lisäksi emme peri pienvarastosta vuokratakuuta.