Fat Sound Factory on rakennettu soittajia varten

Meille on hauska tulla treeneihin, kun paikat ovat kunnossa ja tarvittaessa apu on lähellä. 

 

paaovi.jpgPääsisäänkäyntinä toimii tyylikäs vastaanottoaula. Fat Soundin jäsenet pääsevät kulunvalvontakortilla sisään 24 h joka päivä.

Kiinteistön pääkulkuväyliä ja kriittisimpiä tiloja valvotaan tallentavilla videokameroilla.

 

 

 

 

 

 

lastaus.jpgKaluston purkamista ja kuormaamista varten löytyy huoltoluiskalla varustettu lastauslaituri, josta tavarat voi lastata suoraan tavarahissiin tai viedä hissin läpi ensimmäisen kerroksen bänditiloihin.

Fat Soundin aulassa on lavavaunuja, kuljettimia, nokkakärryjä ja haarukkanosturi joita kannattaa käyttää kaluston siirtoon.

Laiturin viereisestä ovesta pääsee kulunvalvontakortilla sisälle 24 h joka päivä. Roudaamiselle ei siis ole aikarajoituksia. Myös lastauslaiturilla on videokamera.

 

pysakointi.jpgMeillä on noin 14 kilvin osoitettua pysäköintipaikkaa. Nämä ovat arkipäivisin melko ruuhkaisia, mutta vierestä löytyy lisää maksutonta pysäköintitilaa. Myös julkiset yhteydet toimivat erinomaisesti.

 

 

 

 

 

 

 

soittotila.jpgSoittotiloihin astutaan tuplaovista, joista toinen on desibeliovi. Huoneissa on kelluva rakenne, korotetut lattiat sekä kaksinkertaiset seinät tuplarungolla ja ilmavälillä. Tiloissa on jäähdytyksellä ja äänenvaimentimin varustettu ilmanvaihto ja huonekohtainen sähkökeskus.

Huonekorkeus on 330 cm. Katot on akustoitu villakentillä ja kattopalkkeihin asennetuilla lisävaimennuslevyillä. Myös seinät on akustoitu.

Soittotilojen ja erillisten soitinvarastojen lukitus on järjestetty kulunvalvonnasta riippumattomalla erillisellä Iloq-älyavainjärjestelmällä. Ja soittaa tietysti saa milloin haluaa!

 

toimisto.jpgFat Soundin toimistolla käydään päivittäin. Jos haluat tavata, sovitaan aika erikseen. Yksi vuokrasopimus solmittiin tässä toimistossa viikonlopun aamuyön tunteina, kun bändi muutti sisään suoraan keikan jälkeen!

Fat Soundilla on salattu ja suojattu WLAN-verkko, jonka tunnukset löytyvät ilmoitustaululta. Verkon käyttö on ilmaista.

 

 


huolto.jpg

Jätehuolto on järjestetty Fat Soundin toimesta. Jäsenien vastuulle jää eritellä pullot/tölkit, sekajäte ja keräyskartonki toisistaan. Voit jättää uusien kamojen pakkauskartonkien kuljetuksen meidän huoleksemme.

 

 

 


keittio.jpg

Täysin varusteltu keittiö on vapaasti Fat Soundin jäsenten käytettävissä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wc.jpgKaikki saniteetti- ja suihkutilat ovat kaakeloituja ja erittäin hyväkuntoisia. Nämä ja muut julkiset tilat siivotaan Fat Sound Factoryn toimesta.

Kummassakin kerroksessa on imuri, moppaustarvikkeet ja pesuaineet treenikämppien siivoamista varten. Fat Soundilla treenaa siistiä porukkaa, kiitos siitä!