Huoneet omaan käyttöön ja varaustilanne

Kaikki Fat Sound Factoryn soittotilat on rakennettu laadukkaasti bändisoittoa tai muuta musiikin harrastamista ajatellen. Meiltä löytyy kelluvat lattiat, äänieristetyt tuplaväliseinät desibeliovineen sekä vaimennettu koneellinen ilmanvaihto. Jokaisessa studiossa on oma sähkökeskus järeine kaapelointeineen. Tilat on myös akustoitu meidän toimesta, ja jos vaimennusta halutaan lisää, se hoituu meidän kauttamme veloituksetta. Kaikki sisääntulot ovat tallentavan kameravalvonnan piirissä ja rakennukseen kulkemisista pidetään elektronista lokia. Studioiden ovissa käytetään älykästä iLoq-järjestelmää, jonka ansiosta mahdollisesti kadonnut avain on helppo kuolettaa ja me voimme koodata korvaavan avaimen saman tien. 

Tilojen vuokriin ei lisätä arvonlisäveroa. Emme myöskään peri vuokratakuuta sopimuksen solmimisen yhteydessä. Irtisanomisaika on 2 kk alkaen seuraavan kalenterikuukauden alusta.

Meiltä löytyy tarvittaessa aina ilmainen säilytystila bändikamoille, kun odotat vuokraamasi huoneen vapautumista.

Tällä hetkellä meillä on vapautumassa seuraavat huoneet:

- huone nro 201 n. 21 m2 1.4.2024 alkaen.

Lähetä varaustiedustelu  tai sähköpostia jos olet kiinnostunut vuokraamaan! Tilanteet voivat muuttua nopeastikin, ja silloin otamme ensin yhteyttä niihin, jotka ovat meillä jonossa.

Voit tutkia pohjapiirustuksia oheisista linkeistä:


Bänditilat 201-216 (PDF)                             

Bänditilat 301-319 ja soitinvarastot 320-324 (PDF)